Sergi Guerrero és el nou entrenador de la Santboiana

El tècnic procedeix del Barça Rugby i substitueix Ricardo Martinena a la banqueta del primer equip masculí de cara a la temporada del centenari.

Imatge d’arxiu // Unió Esportiva Santboiana

Sergi Guerrero és el nou entrenador del primer equip masculí de la UE Santboiana de cara a la temporada 2021/2022, la del centenari, segons ha anunciat el club en un comunicat. El tècnic procedeix del Barça Rugby, on ha estat els últims tres anys, i substitueix Ricardo Martinena.

El nou tècnic va ser jugador del degà durant set temporades, des del 2005 fins al 2012, i va disputar 122 partits oficials. Guerrero va guanyar un títol de Lliga el 2006 i una Copa Ibèrica el 2007. Ara, torna a Sant Boi com a substitut de Ricardo Martinena.

Guerrero arriba acompanyat pel seu segon entrenador al Barça, Felipe Martínez. Els dos tècnics són les primeres incorporacions per a la temporada del centenari de la Santboiana.

El primer equip masculí és campió de la Copa Catalana d’Or

El sènior masculí de la Santboiana ha guanyat la Copa Catalana d’Or després de la victòria contra el Sant Cugat a la final per 23-57. L’equip tanca la temporada amb aquest títol.

Recomanacions personalitzades