El Santboià perd a Castelldefels

L’equip entrenat per Agustín Vacas cau derrotat al camp del Vista Alegre en el partit ajornat de la jornada 15 del subgrup 2A de Primera Catalana.

Imatge d’arxiu // David Ferrer – Futbol Club Santboià

Derrota del FC Santboià (2-0) contra el Vista Alegre a Can Vinader en el partit ajornat de la jornada 15 del subgrup 2A de Primera Catalana. L’equip entrenat per Agustín Vacas té 20 punts i segueix sisè a la classificació, empatat amb el Viladecans, després d’aquest resultat a Castelldefels.

Laborde, de penal, ha inaugurat el marcador a la primera meitat. A la represa, Joel Sánchez ha sentenciat el partit amb el segon gol per als de Castelldefels. El conjunt que entrena Agustín Vacas continua a la sisena posició de la taula classificatòria del subgrup 2A, igualat a 20 punts amb el Viladecans. Primera derrota fora de casa dels santboians aquesta temporada. El Santboià finalitza la lliga aquest diumenge davant del Gavà a La Bòbila.

Fitxa tècnica

UD Vista Alegre: Tomás Egea, Sergi, Peñas, Guillem (Dani), Arnau, Marcos (Cazorla), Marc Muñoz, Ferri (Joel Sánchez), Joel Ruz, Laborde (Faura) i Galán.

FC Santboià: Álex Túnez, Richard Martinho (Sosa), Picolo, Gerard Rovira, Omar (Dani Martínez), Josele (Gerard Beltrán), Óscar Vacas, Erik Pérez (Christian Alarcón), Rubén Saldaña (Carlos Martínez), Luis Gaudioso i Miguel Ángel.

Gols: 1-0, Laborde (min 35, de penal). 2-0, Joel Sánchez (min 68).

Àrbitre: Marcel Escobar Corvo. Targeta groga a Marcos (Vista Alegre). Grogues a Gerard Rovira i Saldaña (Santboià).

Estadi: Can Vinader (Castelldefels).

Recomanacions personalitzades