Juanma Lescano, Mariano Viano, Javier Rojas i Jordi Jorba fitxen per la Santboiana

Els quatre jugadors s’incorporen a la disciplina del degà del rugbi estatal de cara a la propera temporada.

Juanma Lescano és un dels fitxatges // Unió Esportiva Santboiana

La UE Santboiana comença a perfilar la plantilla del primer equip masculí per a la temporada del centenari. Juanma Lescano, Mariano Viano, Javier Rojas i Jordi Jorba fitxen pel degà, segons ha anunciat el club.

Lescano procedeix de l’Ordizia i reforça la línia de tres quarts santboiana. El mitja melé argentí ha disputat les últimes quatre temporades amb l’equip basc a la Divisió d’Honor, on ha estat un dels jugadors més destacats. Abans, ha jugat a Club Atlético Estudiantes, Pumitas i Argentina XV.

Viano, pilar dret, arriba a Sant Boi des del Quesos Entrepinares de Valladolid, vigent campió de la Divisió d’Honor. El rugbista argentí reforça la primera línia i aporta lideratge a la melé. Anteriorment, ha jugat a l’Hindú Club del seu país.

Rojas ve dels Cornish Pirates, de la Segona Divisió anglesa. També ha estat en clubs com l’Albi de França i el Rugby Viadana d’Itàlia. El nou fitxatge del degà ha disputat el Mundial 2011 amb Argentina XV i els Jocs Olímpics de Rio 2016 amb Argentina Seven.

Jorba procedeix del Barça, on ha estat l’última temporada a les ordres de Sergi Guerrero. El jugador català reforça la línia de tres quarts i pot jugar a les posicions d’ala i centre. A nivell internacional, el nou fitxatge acumula 25 caps amb Espanya i té experiència a França en equips com l’USAP de Perpinyà.

Recomanacions personalitzades