Sant Boi acull un stage de preparació de la selecció espanyola de softbol

Sis jugadores del CBS Sant Boi participen amb la selecció espanyola absoluta de softbol en els partits contra França al camp Antonio Hervás.

Imatge d’un partit // RFEBS

Sant Boi de Llobregat ha estat la seu de l’Stage de Primavera fet per la selecció espanyola absoluta de softbol femení. Sis jugadores del CBS Sant Boi han participat en la sèrie contra França al camp Antonio Hervás.

Espanya ha guanyat els tres partits per 5-0, 4-1 i 13-8. Les jugadores del Sant Boi Andrea Izquierdo, Raquel Fernández, Raquel Moncho, Alba López, Ariadna Cerdà i Roser Jonàs han participat en aquest stage. Xavi Civit, entrenador de l’equip sènior, forma part del cos tècnic.

L’Stage de Primavera forma part de la preparació del Campionat d’Europa Absolut que es disputa a Itàlia aquest any.

Recomanacions personalitzades