La Santboiana-CRUC queda tercera a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B

La derrota (8-5) en l’últim partit del grup impedeix al sènior femení jugar la final per l’ascens. Victòria per 17-0 en l’enfrontament pel tercer i quart lloc.

Imatge de l’equip // Unió Esportiva Santboiana

La UE Santboiana-CRUC ha quedat tercera en la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B, que s’ha disputat a Sant Sebastià. El sènior femení ha tancat la competició al Mini Estadi d’Anoeta amb tres victòries i una derrota.

A la jornada de dissabte, la Santboiana-CRUC s’ha imposat a l’amfitrió Bera Bera (8-24) en el seu debut. El segon partit del grup A també l’ha superat amb un triomf, contra les Águilas de Toledo per 22-5.

L’últim enfrontament, contra les Pingüinas de Burgos el diumenge, decidia el liderat del grup i un dels finalistes. La Santboiana-CRUC ha arribat amb avantatge a la part final (3-5), però un assaig del conjunt castellà als darrers instants ha estat definitiu (8-5). Les jugadores del degà s’han recuperat d’aquesta derrota i han guanyat el partit pel tercer i quart lloc davant l’Escoriones de Granada per 17-0.

El Rugby Turia de València, líder del grup B, ha estat l’equip que ha aconseguit l’ascens de categoria després de la seva victòria contra les Pingüinas de Burgos a la final (7-19). Les castellanes i la Santboiana-CRUC han completat el podi.

Per tant, acaba la temporada del sènior femení amb un subcampionat de la Divisió d’Honor Catalana i una tercera posició a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B.

Laia Auzmendi i Sara Rodríguez estan al XV ideal de la fase d’ascens

Laia Auzmendi i Sara Rodríguez, jugadores de la Santboiana-CRUC, formen part del XV ideal de la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B Femenina. Aquesta informació l’ha fet pública l’organització del torneig, disputat a Sant Sebastià.

Recomanacions personalitzades