Doble derrota del Sant Boi de beisbol

L’equip sènior perd la sèrie contra l’Astros de València a casa en la sisena jornada de la Divisió d’Honor. Els propers partits són al camp del CBS Toros.

Imatge d’arxiu // Jordi Cortadella

Doble derrota del CBS Sant Boi contra l’Astros de València a casa en la sisena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. Els de Candelario Díaz tenen tres triomfs i nou partits perduts, i els visitants estan empatats amb els Marlins de Tenerife en el liderat.

L’equip visitant ha guanyat els dos partits de la sèrie per 2-9 i 1-6. Amb aquests resultats, els santboians sumen tres victòries i nou derrotes en sis jornades. L’Astros de València, vigent campió, té un balanç de 12-0 i està empatat amb el Tenerife Marlins Puerto Cruz en la lluita pel liderat. El Sant Boi visita el camp del Toros de Pamplona, recent ascendit a la màxima categoria, la propera jornada.

Recomanacions personalitzades