La Santboiana-CRUC és subcampiona de la Divisió d’Honor Catalana

L’equip sènior femení es queda a les portes del triomf després de perdre la final contra el Barça per un ajustat 10-8 a La Foixarda.

La Santboiana-CRUC ha quedat subcampiona // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení Santboiana-CRUC ha estat subcampió de la Divisió d’Honor Catalana després de caure a la final contra el Barça Rugbi a La Foixarda per un ajustat 10-8. L’equip del Baix Llobregat, que arribava invicte, s’ha quedat a les portes de la victòria i el títol.

Sara Rodríguez, amb un cop de càstig passat, i Anastasia Tarannikova, gràcies a un assaig, han estat les jugadores autores dels punts de la Santboiana-CRUC. La transformació de l’assaig, que hagués suposat l’empat a 10, no ha estat possible. Clàudia Peña ha fet els deu punts de l’equip blaugrana a partir d’un cop de càstig i d’una marca transformada. Partit marcat per la igualtat entre els dos conjunts i al descans s’ha arribat amb 3-3. A la represa, el parcial ha estat de 7-5 a favor del FC Barcelona.

Durant el camí a la final, el sènior femení UES-CRUC ha aconseguit un ple de victòries. Triomfs contra Sitges, BUC B i Poble Nou a la primera fase. Als quarts s’ha imposat al VPC Andorra i a les semifinals ha guanyat davant del Gòtics.

La UE Santboiana-CRUC s’ha quedat sense l’opció de jugar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B estatal. El Barça disputarà la promoció com a campió de Catalunya.

Recomanacions personalitzades