Els Mossos detenen dues persones més pel cas d’estafa al concessionari CRT

Després d’haver detingut la gerent del concessionari i la seva filla a mitjans d’abril, els Mossos d’Esquadra de Sant Boi també van arrestar la setmana passada el fill de la gerent i la seva parella imputats per un delicte d’estafa.

El concessionari està tancat des de principis de gener // Anna Bermejo

Les investigacions dels Mossos d’Esquadra pel cas d’estafa al concessionari CRT 2010 Automóviles, situat a la carretera de la Santa Creu de Calafell, han donat més fruits. Després que el 12 d’abril la policia catalana detingués la gerent de l’establiment i la seva filla acusades d’haver estafat presumptament un centenar de persones, fa una setmana els Mossos també van detenir el fill de la gerent i la seva parella.

Concretament, la detenció es va produir el passat dimecres 5 de maig després que les investigacions policials determinessin que tant el fill de la gerent, que treballava al concessionari, com la parella d’aquest podrien estar implicats en els fets. Els dos van ser arrestats per declarar en seu policial i actualment es troben a l’espera de ser citats a declarar pel jutge que instrueix el cas.

La gerent i la seva filla, que ja van declarar davant el jutge, continuen en llibertat provisional. El juatge va decretar la retirada del passaport, la prohibició de sortir del país i comapareixences periòdiques com a mesures cautelars.

Un centenar d’afectats

El cas acumula un centenar de denúncies de persones tant de Sant Boi com d’altres indrets de Catalunya i de l’Estat. Fins i tot hi ha persones afectades fora del país. Totes elles tenen una experiència semblant: van comprar un cotxe al concessionari que no han arribat a conduir mai. A més, moltes van haver de demanar crèdits al banc per adquirir els susposats vehicles i ara es troben que han de continuar pagant-los sense tenir cap cotxe en propietat.

Per això, el cas també esquitxa entitats bancàries i, fins i tot, una empresa de lloguer de cotxes ja que, quan els compradors es queixaven pel retard en l’arribada dels cotxes, en alguns casos el concessionari els oferia un vehicle de substitució per compensar-los, però que tampoc pagava. 

El concessionari està tancat des de principis de gener amb cartells que indiquen que han hagut d’abaixar la persiana per casos de Covid-19. El local presenta un aspecte d’abandonament i té molts pocs cotxes a l’interior.

Contingut relacionat:

Recomanacions personalitzades