La Santboiana Sub-23 guanya la Copa Plata

El segon equip masculí ha jugat la Copa Plata com a tercer classificat de la primera fase de la categoria. A les semifinals s’ha imposat al Quesos Entrepinares i a la final ha guanyat contra El Salvador.

La Santboiana Sub-23 guanya la Copa Plata // UE Santboiana

El Sub-23 de la UE Santboiana ha guanyat la Copa de Plata després de la seva victòria contra El Salvador als camps de Pepe Rojo per 12-39. El segon equip masculí ha jugat la Copa Plata com a tercer classificat de la primera fase de la categoria. A les semifinals s’ha imposat al Quesos Entrepinares i a la final ha guanyat a l’altre conjunt de Valladolid.

L’equip de Sant Boi de Llobregat ha dominat la final contra El Salvador. Amb 7-13 s’ha arribat al descans i a la represa un parcial de 5-26 ha estat definitiu. Marc Palomar, Álex Sánchez, Víctor Rodríguez, Zak Chambers i Rhys Chambers han fet els punts del degà amb sis marques, tres transformacions i un cop de càstig. A les semifinals havia guanyat contra el Quesos Entrepinares (13-3).

Complutense Cisneros, Alcobendas, Ordizia i Barça han disputat la Copa Or (títol absolut) com a primers i segons de la primera fase. Santboiana, El Salvador, Quesos Entrepinares i Les Abelles han estat a la Copa Plata de tercers i quarts. Independiente Santander, Getxo, Ciencias i Universidad de Burgos han jugat la Copa Bronze com a cinquens i sisens.

Complutense Cisneros, campió, Ordizia, segon, i Alcobendas, tercer, ocupen el podi de la Competició Nacional Sub-23.

El primer equip es queda fora del play-off de la Divisió d’Honor

La Santboiana s’ha quedat fora del play-off de la Divisió d’Honor masculina després de ser tercer al grup inferior de la segona fase. El Ciencias, amb els mateixos punts (25), s’ha classificat per l’average particular favorable amb els de Martinena. Els andalusos han guanyat el partit ajornat contra l’Independiente Santander i han aconseguit la plaça. Alcobendas, Quesos Entrepinares, El Salvador, Ordizia, Barça, Burgos, Cisneros i Ciencias jugaran el play-off.

Recomanacions personalitzades