Sant Boi realitza una campanya de manteniment dels escocells urbans

Dues vegades l’any, l’Ajuntament fa un treball intensiu de manteniment dels escocells dels arbres i de control de la proliferació d’herbes a l’entorn urbà. Enguany la campanya s’estendrà fins mitjans de maig.

El manteniment es realitza dues vegades a l’any // Ajuntament de Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat realitza cada any dues campanyes intensives de manteniment dels escocells dels arbres i de control de la proliferació d’herbes a l’entorn urbà. Durant la tardor, i també a la primavera, es duen a terme aquestes tasques de manteniment a tots els barris de la ciutat.

La campanya d’aquesta primavera es va iniciar a principis d’abril i s’estendrà fins a mitjans de maig. Una empresa externa és l’encarregada de realitzar aquestes feines per encàrrec del consistori, per un cost total de 40.000 euros anuals.

A tots els barris de Sant Boi s’està realitzant aquest manteniment, que consisteix en netejar els escocells dels arbres i retallar les herbes als llocs on més proliferen, així com controlar la vegetació que creix a les voreres i a d’altres zones de l’entorn urbà. Per a aquestes feines, no es fan servir herbicides.

Aquestes accions formen part de la campanya de l’Ajuntament ‘Cuidem Sant Boi’

D’altra banda, l’Ajuntament també s’ocupa del manteniment dels solars de propietat municipal i té cura específica de les franges de protecció contra incendis en un radi de 500 metes de distància amb el límit de la zona forestal.

Segons expliquen des del consistori, “la millora contínua de l’espai públic i del seu estat de conservació és una de les prioritats de l’Ajuntament de Sant Boi, que actualment desenvolupa una campanya de conscienciació col·lectiva amb el títol ‘Cuidem Sant Boi’”.

Recomanacions personalitzades