La Santboiana finalitza la lliga regular amb una derrota dolorosa

L’equip de Ricardo Martinena perd a casa contra Les Abelles per 13-27 i no té garantida la seva presència al play-off pel títol de la Divisió d’Honor.

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La UE Santboiana ha acabat la lliga regular amb una derrota dolorosa a casa contra Les Abelles (13-27). L’equip de Ricardo Martinena es queda amb 25 punts a la classificació del grup inferior de la Divisió d’Honor i depèn d’altres resultats en els partits ajornats per jugar el play-off pel títol. Mal partit del degà, que no ha pogut brindar la victòria a l’afició present al Baldiri Aleu.

El primer temps ha estat dominat pels visitants, que han marxat al descans amb 0-17 a favor, davant d’una Santboiana superada. L’equip de Martinena ha reaccionat a la segona meitat, però no ha estat suficient per, ni tan sols, aconseguir el punt de bonus defensiu.

Roberto Tejerizo, amb un assaig, i Alberto Millán, a partir d’una transformació i dos cops de càstig passats, han fet els punts dels locals en un mal partit del conjunt del Baix Llobregat que l’ha portat a una derrota dolorosa. I és que, la Santboiana no té garantida la seva presència al play-off ja que depèn dels resultats en els partits ajornats del grup.

El Sub-23 jugarà la final de la Copa Plata

L’equip Sub-23 masculí de la Santboiana s’ha classificat per a la final de la Copa Plata després de la victòria per 13-3 contra el Quesos Entrepinares en les semifinals. El Sub-23 del degà juga aquesta copa com a tercer de la primera fase. El seu rival serà El Salvador.

Recomanacions personalitzades