Judith Corachán comença la temporada a Gran Canaria

La triatleta de Sant Boi de Llobregat corre la seva primera cursa de l’any 2021 a la localitat de Mogán.

Judith Corachán durant una participació anterior // Challenge Mogán Gran Canaria

Judith Corachán comença l’any amb la seva participació al Challenge Mogán Gran Canaria el 24 d’abril. La triatleta de Sant Boi de Llobregat corre la seva primera prova de la temporada, a les Illes Canàries.

El recorregut consta de 113 quilòmetres amb 1.900 de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de marató. La Platja Anfi del Mar o la Platja Amadores són alguns dels punts que formaran part del Challenge Mogán 2021. Mogán, seu d’aquesta cursa, és un municipi de Gran Canaria que està situat a 93 quilòmetres de la capital, Las Palmas, amb una gran activitat turística.

La prova canària donarà slots per al Mundial Challenge The Championship, que es disputarà a Samorin (Eslovàquia) el 29 d’agost. Corachán, en una entrevista a Sant Boi Diari, afirma que afronta el nou any «amb moltes ganes i molt optimisme» després d’un 2020 complicat per culpa de la pandèmia.

Recomanacions personalitzades