Sant Boi es prepara per un Sant Jordi amb aforaments limitats

Durant tota la setmana tindran lloc diferents actes relacionats amb la Diada, però divendres se celebrarà Sant Jordi a la Rambla Rafael Casanova en un format reduït. Hi haurà control d’aforament i mesures de seguretat.

Una parada de rosas, en la rambla Rafael Casanova // Elisenda Colell
Imatge d’arxiu del Sant Jordi a Sant Boi // Elisenda Colell

Sant Boi celebrarà enguany una Diada de Sant Jordi diferent. Després que l’any passat fos totalment digital a causa del confinament, aquest 2021 el dia del llibre i la rosa tornarà als carrers però en un format molt més reduït en comparació a d’altres anys.

Així, aquest divendres es podrà gaudir de la Diada de Sant Jordi a la Rambla Rafael Casanova, on s’instal·laran les parades de diferents llibreries. Aquest any seran només tres, la Llibreria Barbús, la Isart i Abacus. Les roses correran a càrrec de la Floristeria Amore i també hi haurà una plantada de gegants representativa amb els dracs Rubricatus i Pepito. L’espai tindrà un aforament limitat.

També hi haurà presentacions de llibres per part dels seus autors i xerrades literàries que aquest any es concentraran en les tardes de dijous i divendres als jardins de la Torre del Sol, a banda de les presentacions a llibreries i biblioteques santboianes. A més, dissabte tindrà lloc als cinemes Can Castellet el ‘Festival de Poesia Audiovisual’, on s’exhibiran poemes visuals en format cinematogràfic fruit del concurs de Poesia Excèntrica. També hi haurà una jornada de competició slam Llobregat i un cinefòrum.

Finalment, el diumenge serà el torn a Can Massallera de l’espectacle familiar “Crea Contes” de La Gàl·lia Creativitat, que forma part de la programació d’Arts Escèniques d’enguany. A més, hi haurà una altra proposta teatral: ‘404 Error/Year Not found’, de la companyia Teatre dels Argonautes, que es farà en format virtual.

Els autors locals presentaran els seus llibres a diferents espais de la ciutat

A la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer:

 • Dijous 22 d’abril de 2021
 • 18.30h. Presentació del llibre Michel Reynard, amb la UES i Unió Esportiva Santboiana.

A l’espai de la Torre del Sol:

 • Dijous 22 abril de 2021
  • 17:30h Presentació del llibre “Las canciones de los balcones” de Paco Sánchez i presentació a càrrec de Vicente Corachán.
  • 18:30h Presentació del llibre “La daga de los 7 dioses”, d’Alfredo Segarra.
  • 19:30h Presentació del llibre “Galdin, el resurgir del mal”, de Víctor M. Vera.
  • 20:30h Trobada d’autors i autores locals.
 • Divendres 23 abril de 2021
  • 17:30h Presentació del llibre “Elegido por el rey”, de Máximo S. Bonatti
  • 18:30h Presentació del llibre “Elles”, de Maite Moreno.
  • 19:30h Presentació dels llibres “La Rutlla. 1ers i 2ones Jornades d’investigació Santboiana”, amb Maria Lledó Barreda i Xavier Sánchez.

En totes les presentacions de l’espai de la Torre del Sol, cal reservar plaça en aquest enllaç.

Cartell del Sant Jordi 2021 // Ajuntament de Sant Boi

Recomanacions personalitzades