El Santboià torna a guanyar

L’equip d’Agustín Vacas s’imposa al Sant Ildefons per 2-1 i es col·loca segon. El proper cap de setmana és el derbi al camp del Viladecans.

Nova victòria del Santboià // David Ferrer – FC Santboià

El FC Santboià ha tornat a guanyar. L’equip que entrena Agustín Vacas ha aconseguit la tercera victòria seguida, contra el Sant Ildefons per 2-1, i és segon a tres punts del liderat. El proper cap de setmana és el derbi al camp del Viladecans.

Erik Pérez, nova incorporació del Santboià que va debutar la jornada anterior contra el Gavà, ha marcat l’1-0 als primers instants amb una rematada a la sortida d’un còrner. Luis Gaudioso ha ampliat l’avantatge local després de transformar un penal. A la represa, Aniol ha retallat les distàncies pels visitants. Els de Cornellà han tingut opcions per empatar, però l’equip que entrena Agustín Vacas ha aconseguit mantenir el resultat. Tercera victòria consecutiva dels santboians.

L’equip de Sant Boi és segon a la classificació del subgrup 2A de Primera Catalana amb 15 punts, a tres del líder Vilanova. La propera jornada és el derbi al camp del Viladecans.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Sito, Martinho, Roger Peña, Carlos Martínez, Picolo, Gerard Rovira, Carlos González (Christian Alarcón), Josele (Gerard Beltrán), Óscar Vacas, Erik Pérez (Adrián Delgado) i Luis Gaudioso.

UE Sant Ildefons: Arnau, Pulido (Núñez), Rubén, Toni (Giancarlo), Karim, Jonathan, Álvaro (Aniol), Jarabo (Joan), Naoufal, Marc i Avilés (Abde).

Gols: 1-0, Erik Pérez (min 6). 2-0, Luis Gaudioso (min 38). 2-1, Aniol (min 55).

Àrbitre: Vanni Nägeli Juan. Targeta groga a Carlos González (Santboià). Grogues a Rubén, Toni, Marc, Karim, Abde, Jarabo, Iván Rodríguez (entrenador) i un altre membre del cos tècnic (Sant Ildefons).

Estadi: Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades