Recitals en línia i tutorials amb manualitats per viure un Sant Jordi des de casa

L’Ajuntament ha posat en marxa una programació especial per gaudir de Sant Jordi des de casa. Al canal  de YouTube i Instagram, el consistori emet recitals literaris i ofereix vídeos amb instruccions per fer manualitats com roses i dracs.

Cartell de la iniciativa // Ajuntament

Poder gaudir de Sant Jordi des de casa. Aquest és l’objectiu de la programació especial que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sant Boi durant el dia de Sant Jordi, en què ofereix diferents activitats en línia. Per exemple, a través del canal de YouTube i d’Instagram, el consistori emet durant tot el dia diferents recitals literaris i converses amb escriptors.

També ofereix la possibilitat de crear un conte en directe i de gaudir de lectures de llibres com Argelagues, de la periodista i escriptora Gemma Ruiz. Les activitats estan pensades per a tots els públics, ja que també hi ha propostes infantils com titelles en una programació en línia que durarà tot el dia fins a les vuit del vespre, per fer el ja tradicional aplaudiment al personal sanitari.

Tutorials amb manualitats

A banda de la programació en línia que s’emet tant per Instagram com per YouTube, el consistori també ofereix vídeos tutorials amb diferents manualitats relacionades amb la festa del llibre i la rosa, i que es poden fer des de casa. Per exemple, hi ha  un vídeo amb instruccions per fer un drac amb objectes i andròmines antigues, un altre amb pautes per fer-lo de paper, i un altre audiovisual per elaborar roses amb cartolina.

Recomanacions personalitzades