Detenen dos joves per robatoris amb força a domicilis de Sant Boi i Gavà

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos joves per presumptament haver comés quatre robatoris amb força a domicilis de Sant Boi i Gavà. Uns dels detinguts ja ha ingressat a presó. La investigació segueix oberta i no es descarten més detencions.

Una patrulla dels Mossos d’Esquadra // Mossos

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 25 de març a Vilanova i la Geltrú dos joves, un d’ells menor d’edat, per presumptament haver comès quatre robatoris amb força a domicilis de Sant Boi i Gavà. En un comunicat, el cos explica que va aconseguir identificar els dos lladres amb la col·laboració de la Policia Local de Vilafranca del Penedès i localitzar el seu domicili a Vilanova i la Geltrú, on s’han intervingut diverses proves delictives, així com objectes robats.

Els lladres utilitzaven sempre el mateix modus operandi. Primer, escalaven fins entrar al domicili per finestres o balconades i, una vegada dins, bloquejaven l’accés a l’habitatge per escorcollar el pis sense que ningú hi pogués entrar des de fora.

La investigació va començar al febrer, després de detectar diversos robatoris amb força a l’interior d’habitatges de la ciutat i també a Gavà. De fet, el cos va muntar en aquest altre municipi un dispositiu de vigilància que va permetre localitzar un dels lladres però, en adonar-se de la presència policial, va fugir en un vehicle a gran velocitat fins a abandonar-lo a Sitges. Per això, a un d’ells també se li imputa un delicte de conducció temerària.

De moment, un dels detinguts ja ha ingressat a presó i l’altre, que és el menor d’edat, ha quedat a disposició de la Fiscalia de Menors. La investigació segueix oberta i els Mossos no descarten fer més detencions.

Recomanacions personalitzades