El Santboià es retroba amb la victòria

Triomf contundent de l’equip d’Agustín Vacas contra El Catllar (0-3). Gaudioso, Erbol i Martinho són els golejadors en el desplaçament a terres tarragonines.

Imatge del partit // Club Esportiu El Catllar

El Santboià s’ha retrobat amb la victòria. L’equip d’Agustín Vacas s’ha imposat clarament al camp del Catllar, cuer, per 0-3 en la penúltima jornada de la primera volta del subgrup 2A de Primera Catalana. Amb aquest resultat, els del Baix Llobregat es col·loquen amb 9 punts a la taula classificatòria.

Gaudioso, de penal, ha marcat el primer. Erbol ha fet el segon amb un golàs en un llançament col·locat des de la dreta. Martinho, gràcies a un gol olímpic, ha establert el 0 a 3 definitiu amb el qual ha finalitzat la primera meitat a El Catllar. Els visitants s’han mostrat superiors al conjunt tarragoní sobre el terreny de joc amb la traducció al marcador.

A la represa, el marcador no s’ha mogut i els tres punts han marxat cap a Sant Boi. El conjunt del Baix Llobregat ha pogut mantenir la porteria a zero per segona vegada aquesta temporada. El juvenil Óscar Potestad ha debutat amb el primer equip. Samuel Castillo, també del Juvenil A, ha estat a la convocatòria.

Segon triomf de la temporada de l’equip del Baix Llobregat, que ha trencat la ratxa negativa de partits sense guanyar. La primera victòria havia estat al camp del Sant Ildefons en la primera jornada. Els d’Agustín Vacas estan empatats a 9 punts a la classificació amb el seu proper rival, el Gavà.

Derbi del Baix Llobregat entre Santboià i Gavà la propera jornada, última de la primera volta, al Joan Baptista Milà.

Fitxa tècnica

CE El Catllar: Aleix, Ortal, Abelló (Paredes), Vizcaíno, Palau, Hamir (Marcelo), Recasens (Sergio), Ximénez (Sales), Menacho, Arqués (Chakir) i Cunyat.

FC Santboià: Sito, Richard Martinho, Roger Peña (Christian Alarcón), Carlos Martínez (Carlos González), Picolo, Rovira, Omar (Óscar Potestad), Óscar Vacas, Gaudioso, Miguel Ángel (Rubén Saldaña) i Erbol (Josele).

Gols: 0-1, Gaudioso (min 9, de penal). 0-2, Erbol (min 17). 0-3, Richard Martinho (min 34).

Àrbitre: Marcos Molina Martínez. Targetes grogues a Abelló i Marcelo (El Catllar).

Estadi: Municipal El Catllar.

Recomanacions personalitzades