Més de 50 propostes per gaudir de la Setmana Santa al Baix Llobregat

La comarca ofereix més de 50 activitats per descobrir el Baix Llobregat. Entre les propostes destaquen les Passions d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat, visites a la Cripta de Gaudí i a la Colònia Güell, i rutes pel Delta del Llobregat.

Entre les propostes hi ha rutes en bicicleta i vies ferrades // Consorci Turisme del Baix Llobregat

El Baix Llobregat és una zona pels amants de la natura, la gastronomia i la cultura. Aquesta Setmana Santa, la comarca ofereix més de 50 activitats per descobrir la zona tant amb amics com amb parella i família.

Entre les propostes destaquen activitats com les Passions d’Esparreguera i d’Olesa de Montserrat, totes dues declarades Festes d’Interès Turístic Nacional i que se celebren complint totes les normes sanitàries.

El que també es manté són les propostes de caràcter natural, amb rutes pel Delta del Llobregat i amb la possibilitat de recórrer l’única via ferrada de la muntanya de Montserrat pel canal de les dames, des d’on es pot gaudir d’una vista immillorable de tota la comarca.

Sortides culturals i tallers per a fer ous de Pasqua

Per als amants de la cultura, un dels plats forts són les visites a la Cripta de Gaudí i a la Colònia Güell, així com un dia a l’aire lliure a l’espai de Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat.

També hi ha lloc per als més gourmets, amb un ampli ventall d’oferta gastronòmica com, per exemple, esmorzars, brunchs i berenars de pagès al Celler Ca N’Estella de Sant Esteve Sesrovires, i vistes a la fàbrica d’Estrella Damm al Prat de Llobregat. Fins i tot, per als fans de les mones, hi ha tallers familiars per aprendre a fer figuretes i ous de Pasqua.

Totes les propostes centralizades al web del Consorci de Turisme

Totes les activitats es troben al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat sota el lema ‘Escapa’t per Setmana Santa al Baix Llobregat’ i classificades en diferents seccions. Des d’aquest portal també es pot accedir a la compra d’entrades i a descomptes.

Amb aquesta campanya, el consorci pretén promoure el turisme a la comarca i donar a conèixer els atractius turístics de la zona.

Recomanacions personalitzades