El femení Santboiana-CRUC es classifica per a les semifinals

Victòria de l’equip sènior contra el VPC Andorra als quarts de final de la Divisió d’Honor Catalana (37-7). El Gòtics és el rival a la penúltima ronda.

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení UE Santboiana-CRUC s’ha classificat per a les semifinals de la Divisió d’Honor Catalana. L’equip del Baix Llobregat ha aconseguit la victòria contra el VPC Andorra als quarts de final per 37-7 i jugarà la penúltima ronda davant el Gòtics per un lloc a la final.

Ana Arteaga, Gael Albesa, Linda López, Maria Plaza, Anna Paloma i Anna Puig han realitzat les marques de les locals. Anna Paloma ha aconseguit una transformació. El VPC Andorra s’ha avançat amb un assaig transformat, però la Santboiana-Castelldefels ha remuntat el partit i ha acabat guanyant de forma eficient.

L’equip Santboiana-CRUC jugarà contra el Gòtics per un lloc a la gran final el cap de setmana del 10 i l’11 d’abril. Barça-Poble Nou és l’altra semifinal.

Recomanacions personalitzades