Ramon Andreu deixa de ser president del Santboià

El fins ara màxim mandatari presenta la seva dimissió en la reunió de la Junta Directiva a les instal·lacions del club. Una gestora es fa càrrec de l’entitat.

Ramon Andreu en una imatge d’arxiu // David Ferrer

Ramon Andreu ha presentat la seva dimissió com a president del FC Santboià. El fins ara màxim mandatari ha anunciat la decisió en la reunió de la Junta Directiva d’aquest dilluns, segons ha informat el club en un comunicat.

El Santboià explica que Conrad Zaragoza, vicepresident, també ha dimitit del seu càrrec i «no es descarta que ho facin la resta de membres de la Junta actual». L’entitat ha anunciat que el «grup de socis encapçalat per Francisco García ha decidit constituir-se en Junta Gestora, mentre no se celebri una assemblea i es convoquin unes eleccions per escollir al nou president».

Aquest grup de socis «s’havia ofert a col·laborar amb el club per reconduir la situació generada en els darrers temps», afirma el comunicat.

Rafa Leva marxa del Santboià

El Santboià ha anunciat la marxa de Rafa Leva, porter del primer equip. Leva formava part de la plantilla que va aconseguir l’històric ascens a Segona B fa unes temporades. El club li ha desitjat molta sort en la seva propera etapa.

Recomanacions personalitzades