El Parc de la Muntanyeta compta amb nous arbres després de patir un incendi a l’estiu

L’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Boi han organitzat una plantada d’arbres a la zona del Parc de la Muntanyeta que es va incendiar el passat mes de juliol. També hi han col·laborat alumnes de l’escola Amat Verdú i la Plataforma Defensa Béns Comuns.

Membres de la plataforma plantant els nous arbres // Cedida

A finals de juliol de l’any passat, el Parc de la Muntanyeta de Sant Boi va patir un incendi en el que es van cremar un total d’1,3 hectàrees. Aquesta setmana, l’Àrea Metropolitana de Barcelona juntament amb l’Ajuntament de Sant Boi, ha organitzat una plantada d’arbres per recuperar la vegetació calcinada degut a aquest incendi, amb la col·laboració també de la Plataforma Defensa Béns Comuns.

Aquesta entitat santboiana va ser la que va proposar a l’AMB “dotar al parc amb un major nombre d’espècies de sota bosc mediterrani, com l’alzina o el llentiscle”, segons expliquen en una nota de premsa.

Les 1,3 hectàrees calcinades, entre el carrer Riera Baste i el Mercat, ara han estat replantades també gràcies a l’ajuda dels alumnes de l’escola Amat Verdú que han col·laborat en la plantada d’arbres.

Recomanacions personalitzades