La Santboiana cau a Madrid

El degà perd al camp del Complutense Cisneros l’últim partit de la primera fase de la Divisió d’Honor (35-16).

Imatge del partit // Tatiana Sabater – CR Complutense Cisneros

La UE Santboiana ha perdut al camp del Complutense Cisneros per 35-16 l’últim partit de la primera fase de la Divisió d’Honor. L’equip de Ricardo Martinena queda setè amb 25 punts i el proper cap de setmana comença la segona volta de la lliga.

Marcador de 18-6 al descans després d’una primera part en la qual els madrilenys han anat sempre amb avantatge. Alberto Millán ha passat dos cops de càstig per part del degà. A la represa, la Santboiana ha aconseguit dues marques de Millán i Hugo Pichot sense ser suficients per sumar punts. Al final, derrota de l’equip de Sant Boi de Llobregat en l’últim partit de la primera fase.

La Santboiana juga la segona volta al grup dels sis últims classificats. Els cinc rivals del degà en aquesta fase són: Complutense Cisneros, Les Abelles, Getxo, Independiente de Santander i Ciencias de Sevilla. Els punts sumats contra els equips del mateix grup a la primera fase es computen ara i els dos primers jugaran el play-off pel títol.

El proper cap de setmana comença la segona fase i la Santboiana rep el Complutense Cisneros al Baldiri Aleu.

Derrota de l’equip Sub-23

L’equip Sub-23 ha perdut al camp de l’Ordizia (33-6) en la jornada 7 de la Competició Nacional de la categoria. Tot i la derrota, el degà segueix líder amb 23 punts. +1 sobre el segon i +2 sobre el tercer.

Recomanacions personalitzades