La Santboiana torna al camí de la victòria

L’equip de Ricardo Martinena guanya el Ciencias de Sevilla en l’últim partit a casa de la primera fase de la Divisió d’Honor (61-32).

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

Victòria clara de la Santboiana en el darrer partit a casa de la primera fase de la Divisió d’Honor. El degà s’ha imposat al Ciencias de Sevilla (61-32) i té 25 punts després de sumar el bonus ofensiu. L’equip de Ricardo Martinena, amb un partit pendent contra el Complutense Cisneros a Madrid, serà setè definitivament i jugarà la segona volta al grup dels sis últims classificats.

El degà ha aconseguit cinc assajos a la primera part, Nacho Contardi (2), Marc Vilar, Pedro Soto i Martí Vicente, i Alberto Millán els ha transformat. L’equip andalús ha puntuat amb dues marques i un cop de càstig passat. Al descans, 35-13 al marcador.

A la represa, Ramiro Robledo i un jugador del Ciencias han estat expulsats amb targeta vermella per una agressió mútua. La Santboiana ha sumat quatre marques més, Pietro Moreschi, Afa Tauli, Javi Orbaneja i Pedro Soto, i Alberto Millán n’ha transformat tres. Gran efectivitat de Millán en el xut a pals amb vuit transformacions de nou possibles. Els visitants han aconseguit tres marques i dues transformacions.

La Santboiana tanca la primera fase contra el Complutense Cisneros al Campo Central de la Ciudad Universitaria de Madrid el proper cap de setmana. A falta d’aquest partit, el degà queda setè definitivament i es jugarà el pas al play-off entre els sis últims classificats.

Victòria de la Santboiana Sub-23

L’equip Sub-23 de la Santboiana s’ha imposat a Les Abelles (15-0) al Baldiri Aleu i es consolida en el liderat del grup B de la Competició Nacional de la categoria amb 23 punts. El proper partit del degà és al camp de l’Ordizia.

Recomanacions personalitzades