La victòria de la Santboiana s’escapa a l’última jugada

L’equip de Sant Boi perd davant el Quesos Entrepinares, però suma el bonus defensiu, en el partit que es recupera de la setena jornada (25-29).

Imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana ha perdut contra el Quesos Entrepinares (25-29) el partit recuperat de la setena jornada de la Divisió d’Honor. El degà, tot i la derrota, suma el bonus defensiu i es col·loca amb 20 punts a la taula classificatòria. La victòria catalana s’ha escapat a l’última jugada de l’enfrontament amb un assaig dels de Valladolid.

Primer quart d’hora en què els dos equips han aconseguit puntuar a partir d’un cop de càstig passat, en el cas de la Santboiana per Pedro Soto. Un jugador visitant ha estat expulsat amb targeta vermella directa per una agressió pocs minuts després. El degà s’ha avançat amb un assaig de Fede González transformat per Pedro Soto (10-3), però el conjunt castellà ha remuntat abans del descans gràcies a dues marques transformades (10-17).

A la represa, la Santboiana s’ha col·locat per davant amb un nou assaig de Fede González i el primer de Javi Orbaneja (20-17), sense transformacions. L’equip de Valladolid ha aconseguit una marca i s’ha situat per sobre al marcador. Pedro Soto ha tornat a donar avantatge al degà en els darrers minuts del partit (25-22), però el triomf català s’ha escapat a l’última jugada quan el Quesos Entrepinares ha sumat un assaig transformat (25-29).

El proper enfrontament de la Santboiana és contra el Ciencias de Sevilla, també al Baldiri Aleu, en l’última jornada de la primera fase. L’equip del Baix Llobregat juga el partit ajornat contra el Complutense Cisneros al Campo Central de la Ciudad Universitaria de Madrid el 28 de febrer.

Recomanacions personalitzades