Pau Capell aspira al repòquer a la Transgrancanaria

El corredor de Sant Boi de Llobregat opta a sumar la seva cinquena victòria de forma consecutiva a l’illa de Gran Canaria aquest any.

Pau Capell torna a Gran Canaria // Jordi Saragossa

Pau Capell participa en una nova edició de la Transgrancanaria amb l’opció d’aconseguir el seu cinquè triomf de forma consecutiva. El corredor de Sant Boi de Llobregat torna a Gran Canaria, illa amb la qual té un idil·li especial.

La modalitat Classic té 129 quilòmetres amb un desnivell positiu de 6.720 metres amb l’inici a la Platja de las Canteras, a Las Palmas de Gran Canaria, i el final a Maspalomas. La Transgrancanaria 2021 està inclosa al circuit Spartan Trail World Championship, un dels importants de la ultradistància. Arucas, Teror o Artenara són alguns llocs que formen part del recorregut de la prova.

El corredor català ha aconseguit la victòria en les últimes quatre edicions de la modalitat Classic. L’any passat va compartir el triomf amb Pablo Villa. La temporada 2015 es va estrenar a la Transgrancanaria amb triomf a l’Advanced i va ser tercer en la primera cursa Classic el 2016. Capell busca la cinquena victòria seguida en una illa amb bons records.

Recomanacions personalitzades