La Santboiana aconsegueix el primer triomf fora de casa

L’equip de Ricardo Martinena s’imposa al camp de Les Abelles (24-31). Per la seva part, el Sub-23 guanya el derbi davant el Barça (15-7).

Imatge del partit // Paco Gozalbez

La UE Santboiana ha visitat el camp de Les Abelles, en la jornada 10, després de la victòria contra el Getxo en el primer partit de l’any del seu centenari. El degà ha guanyat (24-31) a València i suma 19 punts, a la setena posició de la classificació. Victòria fora de casa dels de Ricardo Martinena.

Primer temps amb alternatives en el qual la Santboiana ha respost quan el rival s’ha avançat al marcador. L’equip català ha empatat dos cops, 10-10 i 17-17, i ha pogut arribar al descans amb un avantatge de set punts (17-24). Pau Anguita i Nacho Contardi, dues vegades, han aconseguit assajar. Pedro Soto ha transformat les tres marques i ha passat un cop de càstig entre pals.

L’equip del Baix Llobregat ha augmentat el seu avantatge a la segona part quan Pau Anguita ha tornat a assajar i Soto ha transformat la marca (17-31). El conjunt valencià ha situat el 24-31 final en uns últims minuts de tensió. La Santboiana ha aconseguit el primer triomf fora de casa, però s’ha quedat sense el bonus ofensiu.

Cosmin Matei, Lucas Martín, Darío Porta i Javier Barrionuevo han fet els punts dels locals.

El degà tanca la primera fase de la Divisió d’Honor contra el Ciencias de Sevilla al Baldiri Aleu. L’equip de Martinena encara té dos partits pendents, ajornats, davant el Complutense Cisneros i el Quesos Entrepinares.

La Santboiana guanya el derbi Sub-23 contra el Barça

El Sub-23 de la Santboiana ha guanyat el derbi català contra el Barça (15-7) al Baldiri Aleu en la jornada 5 de la Competició Nacional de la categoria.

Partit igualat entre santboians i blaugranes que s’ha resolt a la segona part. El Barça s’ha avançat després del descans amb una marca transformada i un assaig de Nil Baró transformat per Víctor Rodríguez ha empatat el derbi. Hugo Pichot, amb una marca, i Víctor Rodríguez, a partir d’un cop de càstig passat entre pals, han situat el 15-7 definitiu al marcador.

L’equip del Baix Llobregat suma 19 punts i segueix líder del grup B, mentre que els culers tenen 12 unitats. El proper partit del degà és contra Les Abelles, també a casa, i el Barça juga al camp del Getxo en l’inici de la segona volta.

Recomanacions personalitzades