La Santboiana queda fora de les semifinals de la Copa del Rei

El degà perd en el desplaçament a Burgos corresponent a la cinquena jornada de la Divisió d’Honor (39-22).

Imatge del partit disputat a Burgos // Carlos de Pedro Barbero «Anchoa»

Derrota de la UE Santboiana al camp del Universidad de Burgos per 39-22 en la cinquena jornada de la Divisió d’Honor de rugbi. Amb aquest resultat, l’equip de Ricardo Martinena queda fora de les semifinals de la Copa del Rei i és setè a la classificació de la lliga amb 10 punts. La victòria fora de casa es resisteix aquesta temporada.

Els locals han marxat amb avantatge al descans (20-10) després del primer temps. Un cop de càstig passat per Alberto Millán i un assaig d’Afa Tauli transformat per Millán han estat els punts del degà.

Ramiro Robledo, amb una marca transformada per Millán, i Martí Vicente, gràcies a un altre assaig, han fet els punts dels santboians a la represa. L’equip del Baix Llobregat s’ha vist penalitzat pels errors defensius durant tot el partit i no jugarà les semifinals de la Copa del Rei.

David Weersma, Facundo López, Enzo Beltramino, Juan Albareda, Rubén Sanz i Marc Sánchez han estat els autors dels punts burgalesos. Els castellans jugaran les semifinals.

La Santboiana rep l’Alcobendas el proper cap de setmana al Baldiri Aleu, que serà l’últim partit del 2020.

Victòria de l’equip Sub-23

L’equip Sub-23 masculí de la Santboiana ha guanyat contra el Getxo al Baldiri Aleu (29-10) en el grup B d’aquesta categoria.

Recomanacions personalitzades