La Santboiana suma una victòria contundent

L’equip del Baix Llobregat guanya l’Independiente de Santander al Baldiri Aleu en la quarta jornada de la Divisió d’Honor (50-19).

Victòria clara de la Santboiana // Xavi Vegas

Victòria clara de la Santboiana. L’equip de Ricardo Martinena s’ha imposat a l’Independiente de Santander per 50-19 en la quarta jornada de la Divisió d’Honor de rugbi. Amb aquest resultat, el degà obté el bonus ofensiu i és setè a la taula classificatòria amb 10 punts. Segon triomf de la temporada. L’afició ha pogut accedir al Baldiri Aleu amb un aforament del 30% amb mesures de seguretat sanitàries.

Primera part dominada per la Santboiana, que ha començat amb un assaig de Ramiro Robledo a la primera jugada i la transformació d’Alberto Millán. Un cop de càstig passat per Millán i tres marques més de Nico Francisquelo, Afa Tauli i Marc Vilar ampliaven l’avantatge. Millán aconseguia dues transformacions. Al descans, 29-0.

A la represa, l’equip de Ricardo Martinena ha començat fort i ha augmentat les diferències gràcies a una marca d’Aleix Buira transformada per Millán (36-0). Els de Santander han estrenat el seu marcador amb dos assajos, un transformat (36-12). Als instants posteriors, la Santboiana ha aconseguit dues marques més, de Zé Conde i Pau Rodríguez, transformades per Nacho Contardi i Víctor Rodríguez (50-12). L’Independiente ha sumat un assaig transformat al final del partit, que ha finalitzat amb un contundent 50-19. Juan Solís, Gonzalo Sabadin, Javier González i Jaime Mata han fet els punts del conjunt càntabre.

La Santboiana visitarà el camp del Universidad de Burgos-Bajo Cero la propera jornada i es jugarà la classificació per a les semifinals de Copa.

L’equip Sub-23 no pot amb l’Ordizia

Derrota de l’equip Sub-23 de la Santboiana contra l’Ordizia (15-20) en la segona jornada de lliga, però suma el bonus defensiu i té 5 punts.

Recomanacions personalitzades