La Santboiana aconsegueix un triomf de prestigi

El degà s’imposa a El Salvador amb un assaig transformat a l’última jugada del partit i suma la primera victòria de la temporada (22-21).

Acció de l’assaig decisiu // Jordi Elías – UE Santboiana

Triomf de prestigi de la Santboiana en la segona jornada, a porta tancada. L’equip de Ricardo Martinena s’ha imposat a El Salvador de Valladolid per 22-21 al Baldiri Aleu i ha aconseguit la primera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor. El degà es col·loca amb cinc punts a la classificació.

Els visitants s’han avançat amb una marca transformada, però la Santboiana ha empatat gràcies a un assaig de Javi Orbaneja i la transformació d’Alberto Millán (7-7). Millán ha posat el 10-7 amb un cop de càstig passat i Ramiro Robledo, a partir d’una marca, ha ampliat l’avantatge blau abans del descans (15-7).

A la represa, els de Valladolid s’han tornat a avançar amb dues marques transformades. L’equip de Sant Boi no s’ha rendit mai i ha buscat la victòria. Un assaig de Nico Francisquelo i la transformació de Millán han donat el primer triomf de la temporada als locals a l’última jugada (22-21).

Hendri Rust, Víctor Sánchez i Vicente del Hoyo han fet els punts del conjunt castellà, que ha encaixat la primera derrota. La Santboiana viatja al País Basc per jugar contra l’Ordizia la propera jornada.

Recomanacions personalitzades