La Santboiana perd el derbi contra el Barça

El degà suma el bonus defensiu en la primera jornada de la nova Divisió d’Honor (18-12) malgrat la derrota.

Una imatge del partit // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana ha caigut en el derbi contra el Barça (18-12) a La Teixonera. Els de Ricardo Martinena no han pogut començar la temporada amb victòria a la nova Divisió d’Honor. Tot i la derrota, el punt de bonus defensiu ha estat per als del Baix Llobregat.

L’equip blaugrana ha anat per davant en el marcador des dels primers minuts del partit. Alberto Millán, amb dos cops de càstig, ha fet els punts de la Santboiana a la primera part: 13-6 favorable al Barça al descans.

A la represa, els culers han ampliat l’avantatge (18-6) gràcies a una marca. El degà ha retallat les diferències amb dos cops de càstig de Millán (18-12) i, tot i perdre el partit, ha sumat un punt de bonus defensiu a La Teixonera. Tomás Leonori, Felipe Benegas i Otger Sirvent han estat els encarregats de fer els punts blaugranes.

La Santboiana s’enfrontarà a El Salvador al Baldiri Aleu el proper cap de setmana en el que serà el seu debut a casa. Per la seva banda, el Barça jugarà al camp del Quesos Entrepinares, el vigent campió.

Recomanacions personalitzades