El PSC de Sant Boi s’emplaça a treballar per la “igualtat i la justícia social” davant la Covid-19

El partit va aprovar un nou marc de treball la setmana passada en una assemblea extraordinària que va comptar amb la intervenció de Miquel Iceta, que va agrair la proposta santboiana en “un moment vital per a Catalunya”.

L’assemblea extraordinària es va celebrar de manera telemàtica // PSC Sant Boi

El PSC de Sant Boi ja té un nou full de ruta. L’agrupació local va aprovar la setmana passada el document de treball marc que fixa les línies mestres a seguir en els propers mesos, i que va obtenir el suport unànime de tota la militància en una assemblea extraordinària telemàtica que va comptar amb Miquel Iceta.

La nova proposta política de l’agrupació local s’articula al voltant de tres objectius principals: la fraternitat, la igualtat i la justícia social. Es tracta de “valors socialistes” que el partit s’emplaça a treballar sobretot per combatre els efectes de la Covid-19 al municipi.

Tot i així, els socialistes també consideren que “davant d’una situació tan complexa també apareixen noves oportunitats”. Per això, des del partit local expliquen que confien en què la pandèmia també faci aflorar una economia més humanitzada, més verda i digitalitzada.

L’agrupació, liderada des del febrer per José Ángel Carcelén com a primer secretari, també aprofita el nou full de ruta per posar-se altra vegada a disposició de l’alcaldessa, la socialista Lluïsa Moret, a qui agraeixen “l’esforç de l’Ajuntament a l’hora per posar tots els recursos municipals al servei de la ciutadania”.

“L’Estat necessita una Catalunya forta”

L’assemblea extraordinària també va comptar amb una intervenció telemàtica del primer secretari dels socialistes a Catalunya, Miquel Iceta, que va lloar la proposta de treball de l’agrupació santboiana i va remarcar que “Catalunya viu un moment vital” davant “unes eleccions autonòmiques transcendentals”.

La santboiana Sònia Guerra, diputada socialista al Congrés, també va ser present a l’assemblea. Guerra va secundar els desitjos d’Iceta i va reivindicar que “l’Estat necessita una Catalunya forta” davant un PP enrocat en “una oposició no constructiva”.

Recomanacions personalitzades