Silence dona a conèixer les motos elèctriques que fabrica a Sant Boi

Silence, l’empresa líder en la fabricació de motos elèctriques a àmbit europeu, va traslladar la seva producció a la ciutat a la primavera i aquest dimarts ha donat a conèixer el seu producte estrella al conseller d’Empresa, Ramon Tremosa.

El fundador de Silence, Carlos Sotelo, ha mostrat les motocicletes que fabriquen al conseller d’Empresa, Ramon Tremosa // Anna Bermejo

Sant Boi és un dels municipis que Silence, l’empresa líder en fabricació de motos elèctriques a àmbit europeu, ha escollit per fer créixer la seva cadena de producció. La companyia fundada per l’empresari Carlos Sotelo va arribar a la ciutat a la primavera després que la nau que té a Molins de Rei li hagués quedat petita.

Però fins ara no havia presentat a Sant Boi els productes que fabricava a les noves instal·lacions. Per això, aquest dimarts ha aprofitat que el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Ramon Tremosa, visitava la companyia arran d’un incendi que va patir la seva seu de Molins de Rei, per acostar-se també fins a la ciutat i presentar en societat les motocicletes que hi fabrica.

El fundador de l’empresa, Carlos Sotelo, ha explicat a Tremosa que fabriquen la motocicleta elèctrica “amb més autonomia del mercat” i amb “la major bateria extraïble que existeix”. Concretament, les bateries que duen les motocicletes de Silence –i que és justament allò que les diferencia de la resta de models del sector– estan fetes de liti i tenen una autonomia de 135km, a banda d’una capacitat de 5,6 kWh.

Tremosa s’ha mostrat fascinat pels models de Silence i ha celebrat que l’empresa hagi escollit Sant Boi per continuar creixent: “És el municipi on vaig néixer i on m’hi vaig criar fins als 14 anys”, ha dit. Per la seva banda, l’alcaldessa, Lluïsa Moret, també ha agraït que la companyia s’hagi establert a la ciutat: “És un orgull per a Sant Boi”.

A banda de Moret, la presentació de les motocicletes de Silence també ha comptat amb la directora general d’Indústria de la Generalitat, Maria Matilde Villarroya, i la regidora de Desenvolupament Econòmic, Elisabet Latorre.

Foto de família en la presentació de les motocicletes elèctriques que Silence fabrica a Sant Boi // Anna Bermejo

Recomanacions personalitzades