La Fundació Marianao busca 2.500€ per reparar ordinadors per a infants vulnerables

L’objectiu de l’entitat és poder entregar ja 50 ordinadors reparats a infants i joves vulnerables.

La intenció és que infants i joves vulnerables puguin disposar d’ordinadors per seguir el curs escolar // Fundació Marianao

La pandèmia de la Covid-19 ha provocat que molts alumnes hagin de seguir el curs escolar a través de dispositius electrònics. Però no tothom es pot permetre tenir-ne un. Per això, la Fundació Marianao ha impulsat una campanya de micromecenatge per recaptar 2.500 euros que els permetin reparar ordinadors en desús i cedir-los a infants i joves vulnerables que estiguin estudiant.

Concretament, esperen que aquests diners els serveixin per poder reparar 50 ordinadors, a més de cobrir les despeses de reparació. La voluntat de l’entitat és obrir una mena de taller que pugui donar continuïtat a aquest servei i que també serveixi per formar vuit joves en la reparació i el racondicionament d’ordinadors.

De moment, l’entitat ja ha recollit més de 300 euros a través de la plataforma Migranodearena, però espera que el ritme de donacions continuï en els 30 dies que queden per complir l’objectiu.

Crida a donar ordinadors en desús

Paral·lelament, l’entitat també fa una crida a donar ordinadors que ja no s’utilitzin i que es reacondicionaran per poder-los donar una segona vida. A més d’ordinadors, també busca eines com tornavisos, components electrònics com discs durs i targetes RAM i dispositius perifèrics com webcams, auriculars amb micròfon, ratolins i teclats.

Els interessats a fer alguna d’aquestes donacions poden posar-se en contacte amb la fundació a través del correu electrònic hola@marianao.org.

Recomanacions personalitzades