Judith Corachán finalitza el Challenge Daytona en la 21ª posició

La triatleta de Sant Boi de Llobregat pateix un accident durant els entrenaments, però competeix en la prova i creua la línia de meta.

Judith Corachán ha competit al Challenge Daytona // Dale Travers

Judith Corachán ha acabat en la posició 21 el Challenge Daytona o Campionat del Món de l’Organització de Triatletes Professionals (PTO) a la localitat nord-americana de Daytona Beach, a l’estat de Florida.

La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha patit un fort accident durant els entrenaments previs, però ha pogut participar en la competició. El seu objectiu era finalitzar la prova i ho ha aconseguit creuant la línia de meta.

El recorregut ha consistit en 2 quilòmetres de natació al llac Lloyd, 80 quilòmetres de ciclisme i 18 quilòmetres de cursa a peu. Tota la competició s’ha disputat dins del Circuit Internacional de Daytona Beach, al comtat de Volusia, de l’estat de Florida.

La canadenca Paula Findlay, guanyadora, i les alemanyes Anne Haug, segona, i Laura Philipp, tercera, han ocupat el podi.

Corachán tenia previst participar en dues curses més als Estats Units, 70.3 de Texas i 70.3 de Florida, però s’han cancel·lat pel coronavirus.

L’esportista santboiana ha estat tercera a l’Ironman Nova Zelanda a principis d’any i subcampiona d’Espanya de mitja distància després del confinament abans de tancar aquesta temporada atípica a Daytona Beach.

Recomanacions personalitzades