Judith Corachán és subcampiona d’Espanya de mitja distància

La triatleta santboiana puja al podi a Bilbao en la primera cursa oficial després de gairebé set mesos.

Judith Corachán durant la cursa // Cedida

Judith Corachán és subcampiona d’Espanya de mitja distància a Bilbao amb un temps de 4 hores, 18 minuts i 2 segons. La triatleta de Sant Boi de Llobregat guanya la medalla de plata en la primera prova oficial després de gairebé set mesos sense competició.

El recorregut ha constat de 1.900 metres de natació a la Ria de Bilbao, 82,5 quilòmetres de ciclisme amb 855 metres de desnivell i 21 quilòmetres de cursa a peu. Laura Gómez ha estat campiona i Judith Corachán, subcampiona. Gurutze Frades, tercera.

L’esportista santboiana era tercera a l’Ironman Nova Zelanda i es va classificar per al Mundial de Kona, cancel·lat per la crisi sanitària, abans del confinament.

Recomanacions personalitzades