La Fira de la Puríssima dóna 200 quilos de carxofes i 4.000 peces de verdura als centres sanitaris de Sant Boi

La donació d’aliments és l’adaptació de la Mostra de Producte Agrari Local de la ‘Carpa Fresca’, que no s’ha pogut fer per la pandèmia. Es vol valorar l’activitat del Parc Agrari del Baix Llobregat i promoure hàbits d’alimentació saludable.

Imatge d’arxiu de la Fira l’any 2018 // Cedida

La Fira de la Puríssima donarà 200 kg de carxofa i 4.000 peces d’altres hortalisses, com bròquils i cols, procedents de la Cooperativa Agrària Santboiana. Els aliments s’oferiran als centres sanitaris i sociosanitaris de la ciutat i a la botiga Aliments Solidaris.

Donats els canvis en la Fira per la pandèmia, aquesta iniciativa vol “recollir l’esperit” de la Mostra de Producte Agrari Local de la ‘Carpa Fresca’, segons explica l’Ajuntament en un comunicat.

L’objectiu de la donació és reconèixer la feina realitzada durant el confinament pels serveis sanitaris i sociosanitaris i per la Botiga Solidària. A més, es volen promoure els productes frescos, de temporada i de qualitat i valorar la importància de la tasca de la pagesia al Parc Agrari del Baix Llobregat.

A part de les donacions, els centres sanitaris rebran un centre ornamental fet amb verdura fresca. També se sortejarà entre els clients dels mercats una cistella de fruita i verdura.

Recomanacions personalitzades