El Sant Boi acaba setè la Divisió d’Honor de beisbol

La sèrie ajornada contra el San Inazio no es jugarà després de l’anunci de la finalització de la competició per part de la Federació Espanyola.

Imatge d’arxiu d’un partit del Sant Boi // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

Setena posició del Sant Boi de beisbol a la Divisió d’Honor 2020. La sèrie contra el San Inazio a Bilbao, ajornada, no es jugarà després de l’anunci de la finalització de la competició per part de la Federació Espanyola en un comunicat oficial.

L’equip de Candelario Díaz acaba setè a la classificació de la Lliga Nacional amb sis victòries i deu derrotes en setze partits. El campió ha estat l’Astros de València, que ha agafat el relleu del Tenerife Marlins Puerto Cruz.

Els jocs entre San Inazio i Marlins de Tenerife, també ajornats en el seu moment, tampoc es jugaran i finalitza la temporada 2020 de beisbol.

Recomanacions personalitzades