Els Mossos eviten una festa nocturna que 30 persones volien fer en un hotel de Sant Boi

L’establiment hoteler va ser qui va avisar els agents després de rebre 30 reserves d’habitacions que eren en una mateixa planta. Els Mossos alerten que és una pràctica habitual des que es va prohibir l’oci nocturn.

Els fets van passar el cap de setmana passat // Arxiu

Fins a 30 reserves d’habitacions d’una mateixa planta. Aquesta va ser la comanda que un hotel de Sant Boi va rebre el cap de setmana passat i que de seguida els va fer encendre les alarmes.

Per això, van decidir trucar als Mossos d’Esquadra i advertir-los que temien que una trentena de persones volguéssin celebrar de manera encoberta una festa nocturna al seu establiment.

Els agents de la policia catalana en van pendre nota i van comprovar que efectivament, rere la trentena de reserves hi havia la voluntat de fer una festa nocturna, superant el límit d’aforament establert pel PROCICAT, que només permet trobades de fins a sis persones.

Per això van identificar les persones implicades i les van avisar que no podien fer la festa i que podrien ser multades amb una sanció que oscil·la entre els 300 i els 6.000 euros.

Pràctiques habituals

A Sant Boi és la primera festa multitudinària que els Mossos d’Esquadra intervenen, però des del cos reconeixen que és una pràctica habitual des que es va restringir l’oci nocturn, sobretot al conjunt de la demarcació de Barcelona.

De fet, el cap de setmana passat la policia autonòmica també va desmantellar una festa multitudinària en un hotel de Viladecans. En aquest cas, però, els Mossos van enxampar els infractors in situ i van procedir a denunciar-los.

Recomanacions personalitzades