El Sant Boi de beisbol cau a Montjuïc

L’equip del Baix Llobregat perd els dos partits de la sèrie contra el CBS Barcelona fora de casa.

Imatge del partit // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

El Sant Boi ha perdut els dos partits de la sèrie contra el CBS Barcelona a Montjuïc. L’equip de Candelario Díaz és setè a la taula classificatòria quan li queda una jornada pendent per acabar la Divisió d’Honor de beisbol.

Victòria dels barcelonins per 10-9 en el primer partit, que ha estat igualat i s’ha decidit en l’extrainning. L’equip local també ha guanyat el segon (6-1). El Sant Boi segueix setè a la classificació, sis victòries i deu derrotes, amb una sèrie pendent al camp del San Inazio abans de finalitzar la temporada.

L’Astros de València s’ha proclamat campió de lliga aquesta jornada i agafa el relleu del Tenerife Marlins Puerto Cruz, que ha estat el segon classificat.

Recomanacions personalitzades