Més de 12.000 persones han seguit la Festa Major virtual

Els dos espectacles més vistos han estat l’inici de la festivitat, amb el pregó teatralitzat, i la cloenda, amb el piromusical amb banda sonora 100% santboiana.

Agraïment de l’Ajuntament per la festa major // Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha indicat que la Festa Major 2020, que s’ha celebrat de forma virtual durant els dies 19 i 20 de maig, «ha tingut un gran seguiment per part de la ciutadania» a través d’un comunicat. De fet, segons les seves xifres, més de 12.000 persones s’hi han connectat en algun moment.

L’inici de la festa, amb el pregó teatralitzat que incloïa l’actor Toni Juárez com a protagonista, ha estat un dels dos espectacles més vistos, amb un total de 884 visualitzacions. El segon ha estat el final de la festa, amb el piromusical amb banda sonora 100% santboiana a càrrec de sis grups i intèrprets de la ciutat, que ha obtingut 1.217 visites. Tots dos espectacles s’han pogut seguir via Youtube, plataforma que ha aglutinat 6.277 visualitzacions.

A Instagram, per la seva part, els tallers familiars de zumba, ioga, pintacares, contes i ball de gegants, folk o swing han estat els que han aglomerat més visualitzacions: en total, 6.249. D’altra banda, hi ha exposicions històriques que encara es poden visitar a la pàgina web de la Festa Major, i que han estat seguides per gairebé un miler de persones.

Més de 50 artistes i tècnics han treballat per dur a terme les tasques de producció i els espectacles de la Festa Major 2020. El resultat ha estat motiu d’alabança per part de la Diputació de Barcelona, que ha posat la de Sant Boi de Llobregat com a exemple de festa major virtual.

Recomanacions personalitzades