Protecció Civil reparteix 8.000 mascaretes pels usuaris del transport públic

A partir d’aquest dilluns 4 de març passa a ser obligatori l’ús de les mascaretes de protecció en el transport públic. És per això que els voluntaris s’han organitzat per repartir el material en 15 punts de la ciutat.

El repartiment de les mascaretes al transport públic // Ajuntament de Sant Boi

Els voluntaris de Protecció Civil de Sant Boi de Llobregat estan distribuint un total de 8.000 mascaretes de protecció a tots els usuaris de transport públic, que les han de portar obligatòriament des d’aquest dilluns, 4 de març, i fins a nova ordre. El repartiment s’està duent a terme en aproximadament 15 punts de la ciutat.

Els voluntaris han començat el repartiment a les 6.30 hores del matí, han continuat durant tota la jornada i es preveu que les hagin acabat de repartir totes dimarts. Les mascaretes, tanmateix, no són reutilitzables, i l’administració local no sap quan en rebrà més.

Tot i això, fonts de l’Ajuntament asseguren que, a diferència del primer cop que van fer el repartiment de mascaretes pels usuaris de transport públic, amb un total de 26.000, Protecció Civil s’està trobant amb què ara «la majoria de gent ja porta les seves», però que no tots les duen en bon estat. És per això que els voluntaris n’estan facilitant a aquelles persones que no en tenen i a les que necessiten renovar-les.

Recomanacions personalitzades