La Santboiana finalitza cinquena la Divisió d’Honor

La Federació Espanyola de Rugbi dóna per acabada la temporada 2019/2020 i el VRAC Quesos Entrepinares és campió.

Imatge d’arxiu del partit Santboiana-Alcobendas // Jordi Elías-UE Santboiana

La Federació Espanyola de Rugbi ha donat per acabada la temporada per la pandèmia del coronavirus. Amb aquesta decisió, el primer equip de la UE Santboiana queda cinquè a la Divisió d’Honor i el Sub-23 és campió. El sènior femení i les categories inferiors també queden afectats per la finalització de les lligues a Catalunya.

El primer equip masculí dirigit per Ricardo Martinena ha acabat en la cinquena posició amb 43 punts i el VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid ha guanyat la Divisió d’Honor 2019/2020. A la competició nacional Sub-23, els de Paco Baena i Diego Godoy han estat campions amb 75 punts i només una derrota.

La Federació Catalana de Rugbi dóna per finalitzada la temporada

Les competicions s’acaben a Catalunys sense campions. El sènior femení de la Santboiana entrenat per Tomás ‘Tommy’ García havia quedat tercer a la fase regular de la Divisió d’Honor Catalana i estava pendent de jugar el play-off. Les categories inferiors també queden afectades per la cancel·lació.

Recomanacions personalitzades