El president de la Santboiana espera que el centenari sigui «un gran esdeveniment»

Miquel Martínez afirma que tenen «il·lusió i ganes» de fer partícip tot el rugbi espanyol d’aquesta data històrica que serà el 4 de juliol del 2021.

Imatge de la tertúlia // Federación Española de Rugby

El president de la UE Santboiana, Miquel Martínez, ha participat en una tertúlia telemàtica organitzada per la Federació Espanyola de Rugbi per abordar el futur de les competicions estatals. A la reunió també s’ha parlat sobre el centenari del degà, que serà el 4 de juliol del 2021.

La moderadora ha estat Helena Lanuza, responsable de premsa de la Federació. Iñaki Vergara, vicepresident primer de l’entitat, i Mariola Rus, presidenta del Universitario de Sevilla, els altres convidats.

Martínez ha afirmat que «s’ha de buscar una solució que sigui bona per a tothom, tot i que sigui difícil» en la situació. També «s’han de prendre decisions» el més aviat possible per planificar la propera temporada.Cal recordar que el president, Miquel Martínez, ja va deixar clara la seva postura sobre el futur de les competicions en assegurar que la Divisió d’Honor s’havia de suspendre a causa de les circumstàncies actuals.

Sobre la situació de la Santboiana, el president ha explicat que «el club ha fet un ERTO amb els empleats i jugadors professionals» degut a la situació actual. Martínez ha fet referència al centenari del 2021 i espera que sigui «un gran esdeveniment» del rugbi espanyol. També ha dit que al club tenen «il·lusió i ganes» de compartir-ho amb tothom. L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat va aprovar en un ple que sigui «esdeveniment d’interès públic excepcional».

La tertúlia complerta es pot consultar al canal de YouTube de la Federació Espanyola de Rugbi.

Recomanacions personalitzades