La Santboiana comença l’any amb victòria

El degà s’imposa a l’Independiente de Santander (43-15) al Baldiri Aleu, amb bonus ofensiu, en el primer partit del 2020.

Una acció del partit // Jordi Elías-UE Santboiana

Bon inici d’any de la Santboiana amb triomf en el primer partit de la segona volta. L’equip de Ricardo Martinena ha guanyat l’Independiente de Santander (43-15) al Baldiri Aleu amb bonus ofensiu, i és cinquè a la classificació amb 38 punts.

La Santboiana ha marxat amb avantatge al descans (17-8) després de dues marques de Lluís Vallès i una de Fred Dorrough. Jonny Bentley ha aconseguit una transformació. Per la part visitant, cop de càstig passat per Nicolás Nieto i assaig de Gabriel Roldán.

A la represa, el conjunt càntabre ha retallat les distàncies amb un assaig transformat de Nicolás Nieto però l’equip de Sant Boi ha tornat a ampliar l’avantatge de forma definitiva en els minuts següents. Quatre marques de Javi Orbaneja, Fede González, Alberto Millán i Fred Dorrough han decantat el partit. Bentley n’ha transformat tres.

El pròxim partit del degà és al camp del VRAC Quesos Entrepinares de Valladolid. A la primera volta, victòria de la Santboiana (23-22).

Recomanacions personalitzades