Sergio Garrote guanya dues medalles de plata al Mundial de ciclisme adaptat

L’esportista del Club Ciclista Sant Boi finalitza segon a les proves de ruta i contrarrellotge en la categoria H2 a Emmen (Holanda).

Sergio Garrote ha guanyat dues plates // RFEC

Nou èxit de l’esport local en una competició internacional. Sergio Garrote ha guanyat dues medalles de plata amb Espanya al Mundial de ciclisme adaptat celebrat a Emmen (Holanda).

El corredor del Club Ciclista Sant Boi ha estat segon a les proves de ruta i contrarrellotge en H2. Luca Mazzone, primer, i William Groulx, tercer, han pujat al podi amb el català.

Al team relay, l’esportista del Baix Llobregat ha finalitzat en la quarta posició amb els seus companys de la selecció espanyol Israel Rider i Luis Miguel García-Marquina.

Tot i que han creuat la meta en la tercera plaça, els àrbitres han decidit relegar-los al quart lloc després d’una incidència en l’última corba. Itàlia, Estats Units i Alemanya han ocupat el podi.

Garrote ha estat campió de la Copa del Món i d’Espanya aquesta temporada. També ha guanyat quatre ors i una plata per equips a la Copa del Món a Itàlia i Bèlgica.

Recomanacions personalitzades