Els Mossos detenen un home per robar amb força a un habitatge de Sant Boi

L’individu, que ha estat detingut in fraganti a Calafell, ha comès sis furts més a domicilis de Canet de Mar, Castellví de Rosanes, Cunit, Sant Pol de Mar, Terrassa i Vilassar de Mar. El detingut s’havia fet passar per un altre ciutadà xilè, usurpant-li la identitat.

Alguns dels objectes robats als vuit domicilis // Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Martorell han detingut a un home de 34 anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb força a diferents poblacions de les comarques del Llobregat, Baix Penedès, Maresme i Vallès Occidental. En un comunicat, la policia catalana ha explicat que un dels furts ha estat a Sant Boi. Els investigadors dels Mossos el van detenir in fraganti quan estava cometent un dels robatoris a Calafell.

La investigació es va iniciar a finals del mes de juliol, quan els agents van tenir coneixement d’un robatori en un domicili de Castellví de Rosanes i es va crear un equip conjunt de treball amb investigadors de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) i de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Martorell. Gràcies a les gestions d’investigació, els agents van aconseguir identificar un home que havia participat en la comissió de sis robatoris més en domicilis arreu de Catalunya, concretament en els municipis de Canet de Mar, Castellví de Rosanes, Cunit, Sant Pol de Mar, Terrassa i Vilassar de Mar.

Amb l’objectiu de detenir el presumpte autor dels robatoris, els investigadors van planificar un dispositiu que, finalment el 3 de setembre, va permetre localitzar-lo i detenir-lo in fraganti quan acabava de cometre un altre robatori al municipi de Calafell. Els investigadors van realitzar una entrada i registre en el seu domicili on van localitzar objectes de valor provinents dels robatoris.

Així mateix, els investigadors també van comprovar que «el detingut s’havia fet passar documentalment per un altre ciutadà de nacionalitat xilena en els hotels on s’havia allotjat, motiu pel qual també va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte d’usurpació de l’estat civil». L’arrestat ha passat a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó provisional. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Recomanacions personalitzades