Un nou pla d’ocupació dona feina a 39 persones de Sant Boi

El Programa Treball als Barris, subvencionat pel SOC, ha permès que diversos santboians comencin a treballar temporalment en tasques de millora i manteniment de l’espai públic.

Els 39 santboians treballaran dins la Brigada Municipal // Ajuntament de Sant Boi

39 persones de Sant Boi que estaven a l’atur han començat a treballar temporalment a l’Ajuntament gràcies al Programa Treball als Barris, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). 

El consistori ha informat en un comunicat que, durant sis mesos, els beneficiaris “col·laboraran en tasques de millora i manteniment de l’espai públic”, dins la Brigada Municipal. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, ha donat la benvinguda als gairebé 40 santboians en nom de l’Ajuntament. 

Aquest mes també han començat a treballar a l’Ajuntament cinc persones més. Gràcies al programa complementari de foment de l’ocupació local, subvencionat per la Diputació de Barcelona, els nous empleats desenvoluparan feines “de caràcter tècnic i de consergeria” a diferents departaments municipals durant dotze mesos.

L’Ajuntament compta amb vuit programes d’ocupació

Actualment, l’Ajuntament de Sant Boi acull vuit projectes ocupacionals diferents amb el suport econòmic d’altres administracions. En total, 147 persones se n’estan beneficiant, amb feines temporals.

Cada any, el consistori rep un volum important de subvencions destinades a programes ocupacionals per a col·lectius vulnerables de la ciutat. “Les aportacions econòmiques externes ajuden a millorar l’ocupabilitat i a combatre situacions de vulnerabilitat de les persones beneficiàries”, ha assegurat l’Ajuntament al comunicat.

Recomanacions personalitzades