Lluïsa Moret dirigirà l’àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar de la Diputació de Barcelona

El govern supramunicipal estarà format per quatre vicepresidències i nou àrees. Lluís Tejedor, regidor de Ciutadans a Sant Boi, serà portaveu adjunt de la formació taronja.

El ple es va celebrar el 23 de juliol // Diputació de Barcelona

El ple de constitució de la Diputació de Barcelona, celebrat el dimarts 23 de juliol, ha acordat designar com a presidenta a Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat des de fa 11 anys. El govern supramunicipal estarà format per quatre vicepresidències i nou àrees, segons ha comunicat la institució. L’alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Lluïsa Moret, en dirigirà una: l’àrea de Cohesió Social, Ciutadania i Benestar.

Moret estarà acompanyada de l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, que serà diputat delegat de Salut Pública i Consum. També de la regidora socialista a Granollers Alba Barnusell, que ocuparà el càrrec de diputada delegada per a les Polítiques d’Igualtat.

El regidor Lluís Tejedor, portaveu adjunt de Ciutadans

El regidor de Ciutadans a Sant Boi, Lluís Tejedor, serà portaveu adjunt de la formació taronja a la Diputació de Barcelona. El partit d’Albert Rivera tindrà com a president a la Diputació de Barcelona a Celestino Corbacho i Salvador Tovar en serà el portaveu.

Tejedor s’ha incorporat com a regidor de Sant Boi aquest any, després de les eleccions municipals del 26 de maig. Ara és el portaveu del grup municipal de Ciutadans en substitució d’Olga Puertas, que continua sent regidora a l’Ajuntament.

Quatre alcaldes del Baix Llobregat en àrees de la Diputació de Barcelona

A banda de Lluïsa Moret i Enric Llorca, dos alcaldes del Baix Llobregat ocuparan càrrecs en alguna de les quatre àrees de la Diputació de Barcelona.

L’àrea de Presidència, encapçalada per Núria Marín, comptarà amb l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, com a diputada adjunta i delegada per a les Relacions Internacionals. La socialista també serà la portaveu del PSC a la Diputació de Barcelona.

D’altra banda, l’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, dirigirà l’àrea de Recursos Humans, Hisenda i Serveis Interns. El regidor a Badalona Rubén Guijarro serà diputat adjunt de Recursos Humans, i l’alcalde de la Llagosta, Òscar Sierra, el diputat adjunt de Serveis Interns.

Recomanacions personalitzades