L’Ajuntament de Sant Boi estrena 11 regidors en la nova legislatura

Cinc dels nous edils són del PSC, tres d’ERC, dos de C’s i un de Podem. Sant Boi Diari detalla quins són els 25 regidors i regidores del nou plenari municipal.

Els 21 regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Boi // David Rodríguez

Després de constituir-se el nou Ajuntament de Sant Boi el passat 15 de juny, l’equip de govern municipal i els regidors ja han començat a treballar. Dels 25 regidors i regidores que formen part del plenari municipal, 11 d’ellls són nous. César Thovar, Elisabet Latorre, Ascensión Domínguez, Cristina Muñoz i Francisco Javier Nicolás (PSC), Rosa Mur, Andrea Martínez i Jordi Vilar (ERC), Lluis Tejedor i Carles Campdepadrós (C’s) i Xavier Alejandre (Podem) s’estrenen el càrrec. A Sant Boi Diari, t’expliquem qui són els 25 regidors de l’Ajuntament.

PSC

Lluisa Moret:

Nascuda a Osca l’any 1965, està llicenciada en Psicologia per la Universitat de Barcelona (UB). Té experiència professional en la implantació de programes estratègics de caire social i comunitari. Tinenta d’alcaldia de Benestar Social entre 2007 i 2014, és alcaldessa des de l’any 2014.

José Ángel Carcelén:

Nascut a Casas de Juan Núñez (Albacete), té estudis d’ d’Enginyeria Tècnica Agrícola, especialitat en Indústria Agroalimentària. L’any 2007 passa a formar part de l’equip de govern com a primer tinent d’alcalde de l’àrea de Governança i Ciutadania. Actualment és regidor a l’Ajuntament de Sant Boi, primer secretari de l’Agrupació de Sant Boi i secretari comarcal d’Idees i Programes.

Salut González:

Nascuda a Dos Torres (Córdona) l’any 1965, es va llicenciar en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Barcelona (UB) l’any 1991. Ha sigut metgessa i responsable de diferents centres mèdics públics i privats. Actualment, és directora tècnica de Qualitat del grup Mutuam.

César Thovar:

Diplomat com a mestre funcionari per la Universitat de Barcelona (UB), ha sigut mestre a diverses escoles de Sant Boi des de fa 22 anys. Ha esta director tècnic al Club d’Atletisme Gavà des de 1995 fins al 2003. Actualment, fa 10 cursos com a mestre especialista en Educació Física a l’Escola Amat Verdú.

Elisabet Latorre:

Diplomada l’any 2007 en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona (UB), és especialista en selecció, formació, desenvolupament i gestió del talent. Des de 2016, exerceix com a directora regional de Recursos Humans a Conforama en tasques de selecció, formació, desenvolupament i gestió del talent a nivell nacional.

Javier López:

Nascut a Sant Boi l’any 1969, està llicenciat en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (UB). És expert en gestió econòmica, contactes institucionals i captació de fons per entitats socials sense ànim de lucre. Ha ocupat diversos càrrecs directius a la Fundació Marianao de Sant Boi.

Antonia Barragán:

Nascuda l’any 1959 a Azuaga (Badajoz), té formació fiscal i laboral. Amb experiència laboral a un bufet d’advocats, és regidora de l’Ajuntament des de l’any 1999.

Juan Antonio Tamayo:

Nascut a Barcelona l’any 1962, és llicenciat en Geografia i Història i Diplomat en Estudis Urbans i Regionals. Ha treballat a la Cooperativa Trabiso, Microgeastió Informàtica i al Deutsche Bank.

Ascensión Domínguez:

Membre del gabinet jurídic de la UGT Catalunya, té experiència com a formadora en Igualtat i No Discriminació. Està graduada en Dret.

José Manuel González:

Té estudis no finalitzats en Dret i Sociologia. Ha treballat com a auxiliar administratiu en un taller de cotxes. Des de l’any 1983 ha estat vinculat a l’Ajuntament de Sant Boi, com a regidor, assessor del gabinet d’alcaldia i director de serveis. També ha sigut president de l’Àrea de Cultura a la Diputació de Barcelona.

Marc Aguilà:

Nascut a Sant Boi l’any 1994, és graduat en Ciències polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona (UB). Entrenador de futbol a diverses entitats esportives, és especialista en polítiques públiques i en polítiques relacionades amb l’estat de benestar.

Cristina Muñoz:

Nascuda a Barcelona l’any 1986, està graduada en Criminologia i Política Criminal per la Universitat de Barcelona (UB). Ha treballat com a repartidora de correspondència a Correus i Teleoperadora/Administrativa al centre control de la Policia Local de Sant Boi.

Francisco Javier Nicolás:

Format en el sector del metall, ha treballat en empreses industrials i grans superfícies majoristes. Des de l’any 2009 és director en projectes culturals, lúdics i de lleure a la Federació d’entitats Els Garrofers de Sant Boi. Voluntari des de fa més de 30 anys en diferents entitats juvenils i de cultura popular.

ERC

Miquel Salip:

Nascut a Sant Boi l’any 1982, té estudis no acabats en Ciències Polítiques i de l’Administració a la UAB. Actualment, cursa un cicle formatiu de Grau Superior en Administració i Finances per l’Institut Obert de Catalunya. Des de l’any 2012 treballa a Òmnium Cultural desenvolupant tasques dins l’equip de campanyes i mobilitzacions de l’entitat. Regidor des de l’any 2015.

Rosa Mur:

Nascuda a Barcelona l’any 1969, és doctora en Sociologia amb la tesi ‘Pobresa i rentes mínimes a Barcelona ciutat’. És funcionaria del Cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya des d’octubre de 2008. Ho ha compaginat amb docència i edició de materials docents de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). L’any 2018, després d’un temps com a simpatitzant, i sobretot arran del moment polític que viu Catalunya, es fa militant d’Esquerra Republicana de Catalunya.

Jaume Sans:

Nascut a Barcelona l’any 1973, és llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona (1999). Des de fa 12 anys, és el responsable de l’Hotel d’Entitats de la Generalitat de Catalunya a Sant Boi. Milita a ERC des de l’any 2002 i és regidor des de l’any 2015.

Andrea Martínez:

Nascuda a Barcelona l’any 1994, és graduada en Educació Infantil. Educadora a l’ l’EBM La Mercè i en el lleure a casals d’estiu. És militant d’ERC des de l’any 2017.

Jordi Vilar:

Nascut a Barcelona l’any 1965, és llicenciat en Geografia i Història a la Universitat de Barcelona (UB). És professor professor i Cap d’ Estudis de Secundària al centre Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat. Milita a ERC des de l’any 1999.

C’s

Olga Puertas:

Nascuda a Vigo (Pontevedra) l’any 1949, és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, Dret i té un màster en Auditoria. Professionalment, ha sigut auditora de comptes i professora de comptabilitat a l’educació secundaria.

Lluís Tejedor:

Nascut a Badalona l’any 1966, és graduat en Criminologia i Política Criminal per la Universitat de Barcelona (UB). Ha treballat d’agent de la policia local des de 1988 fins 1994 i caporal fins al 2018 a l’Ajuntament del Masnou. Actualment, és assessor del Grup de Ciutadans a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Carles Campdepadrós:

Nascut a L’Hospitalet de Llobregat l’any 1964, és llicenciat en en Ciències Polítiques i Sociologia per la UNED. Ha treballat durant 13 anys en diferents empreses d´arquitectura i enginyeria com a projectista i responsable de compres. Actualment, és assessor a l’Àrea Metropolitana de Barcelona de Ciutadans.

Sant Boi en Comú

Alba Martínez:

Nascuda a Barcelona l’any 1983, és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Ha estat col·laboradora en diferents mitjans de comunicació locals, com Ràdio Marianao. La seva darrera feina, abans de se regidora l’any 2015, va ser com a Tècnica d’atenció i comunicació amb l’Estudiant de l’Institut d’Educació Continua de la Universitat Pompeu Fabra (IDEC-UPF).

Daniel Martínez

Nascut a l’Hospitalet de Llobregat l’any 1982, és enginyer tècnic en Informàtica de Sistemes per la Universitat de Barcelona (UB). Ha treballat com analista programador SAP en règim d’autònom. És regidor des de l’any 2015.

Podem

Jorge Romero:

Nascut a Barcelona l’any 1962, és llicenciat en Geografia i Història (especialitats en Història Antiga i Geografia Humana). Funcionari de l’Administració Autonòmica de l’Estat al Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2006 al 2013, és creador de diferents blogs de filosofia. És regidor des de l’any de 2015.

Xavier Alejandre:

Nascut a Sant Boi l’any 1989, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des de l’any 2014, exerceix com a tècnic de Participació (especialitat en gestió d’equipaments) a la Unitat de Dinamització Comunitària de la UAB.

Recomanacions personalitzades