El Sant Boi de softbol no pot amb el Dridma Rivas

L’equip de Xavi Civit perd els dos partits de la sèrie al camp del conjunt madrileny i es queda fora de la pròxima Copa de la Reina després d’una gran temporada.

Una acció del partit // Javier Herrera (Dridma)

Doble derrota de l’equip sènior de softbol del CBS Sant Boi a la tercera i última jornada de la fase final de la Divisió d’Honor. L’equip de Xavi Civit va perdre els dos partits de la sèrie al camp del Dridma Rivas de Madrid i es queda fora de la pròxima Copa de la Reina.

Les locals es van imposar en el primer partit per 5-1 i també van guanyar el segon enfrontament de forma clara (9-2). Amb aquests dos resultats, el Sant Boi acaba en la segona posició del grup B de la fase final amb 8 victòries i 4 derrotes després d’una gran temporada. El conjunt madrileny obté l’última plaça per jugar la Copa de la Reina.

Recomanacions personalitzades